KPN: WNF-doelstellingen duurzaamheid gehaald in 2012

KPN goed op schema met duurzaamheid

Het Wereld Natuur Fonds waarvan KPN partner is in het Climate Savers Programma, publiceerde onlangs haar jaarlijkse rapportage over de samenwerking met het bedrijfsleven en wat het nou eigenlijk oplevert. Heel wat, zo blijkt. KPN heeft als enige partner alle duurzame doelstellingen voor 2012 gehaald.

Het Wereld Natuur Fonds (WNF) sluit strategische partnerschappen met bedrijven die door hun marktomvang grondstoffenmarkten of energie-intensieve sectoren in beweging kunnen brengen. In Nederland zijn dit de Rabobank, IKEA, KLM, Albert Heijn en de andere Nederlandse Climate Savers-deelnemer, Eneco.

KPN heeft alle doelstellingen voor 2012 gehaald, met als belangrijkste: 100 procent gebruik van hernieuwbare energie in Nederland en België. In Duitsland wordt dit in 2014 bereikt. KPN’s totale energieverbruik is (absoluut) gedaald, ondanks de sterke stijging van het dataverkeer en de daarbij behorende netwerkuitbreidingen. Verder is het percentage KPN’ers dat werkt volgens Het Nieuwe Leven en Werken in 2012 gestegen naar 76 procent. Tot slot is het gebruik van KPN’s diensten voor Het Nieuwe Leven en Werken gegroeid met 17 procent. De doelstelling was tien procent. Het hele rapport vind je op de website van het WNF (pdf).

 
Bron: http://forum.kpn.com/t5/KPN-Actueel/KPN-goed-op-schema-met-duurzaamheid/ba-p/121686

 

Lees ook:Duurzame aandelenfondsen verslaan AEX
Lees ook:Duurzaam doel: koeien een jaar ouder
Lees ook:Ondanks crisis gaan bedrijven voor duurzaam
Lees ook:Thuiswerken dringt CO2-uitstoot enorm terug
Lees ook:Ethisch bankieren in de lift

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.