H’eerlijk uit eten!

Tot en met a.s. zondag 28 oktober kun je h’eerlijk uit eten in heel Nederland. Restaurants zetten een ‘Puur Menu’ op de kaart waarbij biologisch, Fairtrade en duurzame vis (of vegetarisch) centraal staan.  In de supermarkt kun je al kiezen uit een breed assortiment aan h’eerlijke producten die beter zijn voor mens, dier en milieu. Tijdens de Puur Restaurant Week kun je ook tijdens een avondje uit ‘Puur Genieten’, van de beste ingrediënten die op eerlijke wijze zijn bereid.

Duurzame ingrediënten winnen in de horeca aan populariteit. ‘Een gerecht met een goed verhaal smaakt beter. Niet alleen omdat het beter voelt, maar ook omdat de herkomst van ingrediënten bepalend is voor de kwaliteit’, aldus Ramon Beuk die optreedt als ambassadeur van de Puur Restaurant Week.
Elk restaurant stelt zijn eigen 3-gangen diner samen en bepaalt zelf de prijs. Zoek en reserveer een restaurant bij jou in de buurt en vraag naar het speciale Puur Menu. Want puur genieten doe je tijdens de Puur Restaurant Week!

De Puur Restaurant Week wordt in 2012 georganiseerd door Puur! uit eten, in samenwerking met Stichting Max Havelaar.

 

 

 

Lees ook:Grolsch wederom het groenst
Lees ook:Training over duurzaamheid en gezondheid voor supermarktmedewerkers
Lees ook:McDonald’s VS stapt over op duurzame vis
Lees ook:Risico hogere CO2-uitstoot door houtkap voor bio-energie
Lees ook:Elektrisch rijden testen in Rotterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.